EDMONDS VIEW

The poor layout of the original kitchen, and the lack of sufficient storage space, led this homeowner to finally decide to renovate. But, despite living in this house for quite a few years, our client did not realize the full potential of their space. That is, of course, until we came in.

We demolished some existing walls to create an open space. New walls were built, adding a custom walk-in pantry. We relocated some existing appliances and installed a new fridge, hood vent and a gorgeous Wolf stove.  We completely reworked the lighting by adding ambient pot lights, decorative pendants and under-cabinet task lights.  

The original kitchen did not have any open shelves or glass cabinets. We featured both in a gorgeous display wall, lit by channeled LED strip lights. We included a hidden walk-in pantry and a floor-to-ceiling wine rack to ensure that a celebratory bottle of cabernet sauvignon is never more than a few steps away.

PUBLICATIONS

360modern publication
  • White Houzz Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

425.785.6527 | info@bypopov.com

© 2018 interiors by popov. all rights reserved. design by 06place